Unilabs oznamuje rebranding laboratoří a odběrových míst AeskuLab

AktuálněDatum publikace: 1.6.2023
"Změna názvu společnosti AeskuLab je pro nás důležitým milníkem. Věřím, že s novým názvem Unilabs budeme moci dále posilovat naši pozici na trhu a rozvíjet nové oblasti nad rámec laboratorní diagnostiky," uvádí generální ředitel Unilabs v České republice Kamil Doležel a dodává: „Unilabs je světovým lídrem v lékařské diagnostice, který nabízí širokou škálu laboratorních, patologických, genetických a zobrazovacích diagnostických služeb na čtyřech kontinentech. Má více než 14 000 zaměstnanců, kteří ročně slouží téměř 100 milionům lidí. Takové zázemí a odbornosti pod jednou střechou má jen velmi málo společností."

Toto strategické rozhodnutí přichází sedm let po začlenění laboratoří AeskuLab do skupiny Unilabs v roce 2017. V rámci procesu rebrandingu bude AeskuLab oficiálně znám jako Unilabs Diagnostics a AeskuLab Patologie bude přejmenován na Unilabs Pathology. Všechny ostatní informace a detaily zůstávají nezměněny. Tento významný krok nejen dokazuje příslušnost lídra českého trhu k Unilabs, ale také se kryje s 30. výročím přítomnosti AeskuLab na českém trhu.

Změna názvu bude doprovázena postupným přechodem loga.



Logo Unilabs obsahuje dva prvky – charakteristický název Unilabs a motiv zářivého slunce. Unilabs Sun je složením písmene „U“ z loga Unilabs v kruhovém formátu. „U“ symbolizuje laboratorní zkumavku a jejich průsečíky symbolizují kapky krve. „U“ také symbolizuje magnety přístroje MRI.
 
O Unilabs
Unilabs je jednou z předních evropských společností v oblasti lékařské diagnostiky, která nabízí kompletní řadu laboratorních, patologických, genetických a zobrazovacích služeb pacientům na čtyřech kontinentech.
S více než 14 000 zaměstnanci v 15 zemích Unilabs výrazně investuje do technologií, vybavení a lidí – pomocí digitálních technologií ve svých nejmodernějších laboratořích a zobrazovacích ústavech – s cílem zlepšit životy téměř 100 milionům lidí každý rok.
 
Kontakt pro média:
Olga Kunešová, ředitelka marketingu a externí komunikace,
Unilabs Diagnostics k.s. a Unilabs Pathology k.s.
Tel: 703 154 575, olga.kunesova@unilabs.com
 www.AeskuLab.cz nově www.unilabs.cz