Unilabs bude vystavovat v Berlíně

AktuálněDatum publikace: 26.5.2024

 
 Unilabs, přední mezinárodní poskytovatel diagnostických služeb, oznámil, že se zúčastní 57. ročníku Evropské konference lidské genetiky (ESHG), která se bude konat v Berlíně od 1. do 4. června 2024. Návštěvníci najdou Unilabs ve stánku 430.
 
Konference ESHG je jednou z nejprestižnějších událostí v oblasti lidské genetiky. Účastní se jí odborníci a profesionálové z celého světa. Konference poskytuje platformu pro sdílení znalostí, inovativního výzkumu a osvědčených postupů.
 
„Mám velkou radost, že se opět můžeme zúčastnit této konference. Těšíme se na setkání s genetiky a klíčovými hráči v tomto odvětví z celého světa. Každý gen vypráví příběh a toto je příležitost představit naše komplexní testovací služby v oblasti genetiky a navázat cenná partnerství pro další podporu komunit, kterým poskytujeme špičková diagnostická řešení,“ řekl Dr. Nicolas Stephanou, vedoucí genetiky v Unilabs.
 
Účastníci konference budou diskutovat o specializovaných nabídkách Unilabs v oblasti reprodukčního zdraví, neurovývojových poruch, vzácných onemocnění, onkologie, dědičných onemocnění, klinických zkoušek a výzkumných projektů.
 
„Náš tým v Unilabs je odhodlán využívat nejnovější pokroky v genetice k poskytování cenově efektivních diagnostických řešení přizpůsobených potřebám pacientů, klinických pracovníků a biofarmaceutického průmyslu,“ dodal Dr. Nicolas Stephanou. „Jsme nadšeni, že můžeme informovat, jak prostřednictvím našeho týmu pro genetické poradenství a zákaznický servis, dostupného ve 14 jazycích, poskytujeme personalizovanou podporu zákazníkům po celém světě a každý den jim umožňujeme lépe se starat o jejich zdraví.“
 
Více informací o účasti Unilabs na konferenci ESHG a jejich genetických testovacích službách najdete na https://unilabs.com/eshg.